Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2014 | 6672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cana de bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta/piper alb/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel:

Ceapa se pune la calit in ulei de masline cu putina vegeta.
Pulpele de pui se cresteaza,se condimenteaza si se pun putin la calit in ulei de masline dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba acoperite cu capac.
Peste ceapa adaugam bulionul,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada sosul.Se pune si usturoiul tocat marunt.
Pulpele de pui se adauga peste sos impreuna cu patrunjelul tocat marunt.Se lasa la foc mic circa 10 minute.
Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel