Spanac:
Pulpele de pui le-am asezat in tava, apoi cu grija am desfacut pielita de carne fara a o inlatura complet. Am asezat bucatele de sonc pe carne, apoi am acoperit cu pielita. Am intors pulpele pe partea cealalta si am procedat la fel. Am presarat putin ulei de masline, sare, boia, chimen si coriandru macinat. Am introdus la cuptor la 250 grade Celsius. Dupa 10 minute am acoperit tava cu hartie de copt si am redus temperatura la 200 grade Celsius. Am lasat sa se coaca aprox. 30 de minute.
Spanacul bine spalat l-am pus in apa clocotita si l-am lasat doar cateva minute sa fiarba. L-am pus in apa foarte rece pentru a-si mentine culoarea.Untul l-am pus sa se topeasca si l-am aromatizat cu cateii de usturoi taiati marunt. Am pus imediat spanacul si am lasat sa se calesca impreuna aprox. 5 minute. La final am presarat putina sare.