Pulpe de pui fragede la tigaie

de Caty in Pui, 20 Iul 2022 | 12380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 3 căței de usturoi
  • 100g unt
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 linguriță boia dulce de ardei
  • Sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede la tigaie:

Am curățat și spălat pulpele, le-am dezosat și le-am pus în tigaia unsa cu 1 lingura ulei.
Am presărat boiaua, piperul, am pus ceapa tăiată rondele deasupra pulpelor, untul și usturoiul zdrobit. Am pus putina sare, capacul și am lăsat pe foc mic 30 minute. Am gustat puțin sos și a mai fost nevoie de sare. Le-am întors și le-am mai lăsat 20-25 minute sub capac. Nu am adăugat apa și totuși am avut suficient sos gustos.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]