Pulpe de pui in crusta de cartofi

de La Ancuta in Pui, 6 Iun 2011 | 6562 vizualizari

 

Am vazut aceasta bunatate la Miha si v-o recomand din toata inima: pulpite fragede sub o crusta crocanta de cartofi cu branza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 6 cartofi mai mici
  • 50 g unt
  • 50-100 g branza framantata de oaie (nu am cantarit-o)
  • 1 ou
  • nucsoara
  • sare, piper
  • boia
  • cimbru
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate. Le condimentam apoi cu sare, piper, boia si cimbru uscat.

Curatam cartofii si ii taiem ca pentru piure. Ii punem la fiert in apa cu sare pana intra furculita usor in ei.
Scurgem cartofii de apa si ii pasam ca pentru piure. Adaugam oul, untul si branza framantata. Miha a folosit cascaval, dar eu nu aveam in casa si murea barbatul de foame :D :)))). Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Ungem o tava cu putin ulei de masline. Invelim pulpele in piureul de cartofi (cu mainile putin umezite) iar apoi le asezam in tava. Presaram deasupra seminte de susan.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste crusta de cartofi.

Servim calde cu garnitura dupa preferinte. Noi am avut legume mexicane si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi