Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

de MIUTA in Pui, 14 Feb 2011 | 11422 vizualizari

 

E un fel principal delicios si foarte rapid de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.pulpe de pui superioare
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta cu gust de gaina
  • faina
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur:

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul fierbinte.Cartofi se storc de apa cand sunt fierti se amesteca cat sunt fierbinti cu bucatele de unt si se condimenteaza daca mai este nevoie.Pulpele de pui se servesc alaturi de garnitura de cartofi cu muraturi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Cris2711 1

15.02.2011, 18:10

Miuta de aceea imi esti tu mie draga,stiu ca mi-ai da din inima,mersi mult

Cris2711 1

15.02.2011, 18:14

Miuta vroiam sa-ti spun ca am fost de 2 ori in Bistrita prin anii 90,odata am vizitat cumnatul meu cand era in armata iar a doua oara am participat la festivalul Marul de aur cu colegii mei de facultate si am luat locul 3 cred,scuze nu imi mai aduc aminte nici anul exact 95-96,egal nu asta conteaza,conteaza ca imi place orasul ,m-a impresionat mult

mena29 1

16.02.2011, 22:23

Si eu am fost in Bistrita tot de doua ori,sa-i vizitez cumnatul lui Cris adica sa-mi vizitez sotul,pe atunci iubitul,in armata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei