Pulpe de pui in crusta picanta

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 22 Aug 2010 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe inferioare de pui
  • unt cat o nuca
  • 1 ou
  • 3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • patrunjel uscat
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta picanta:

Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine  si o pasam  cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul.Omogenizam bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte .Punem pulpele intr-o tava unsa cu unt , adaugam o ceasa de supa de carne si dam la cuptor pentru circa 1 ora si 10 min. la foc potrivit.Daca mai este cazul mai adaugam din cand in cand supa.Scoatem cand totul este facut si rumen si servim alaturi de o garnitura si o salata.Eu am pregatit drept garnitura cus-cus cu lergume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 07:41

Corina, sunt cam in urma cu postarile................te pup si multumesc frumos pentru urari............

Dana Cristea - pusikmea 1

28.08.2010, 08:22

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 17:58

pusik,mananci?..............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ragout de cerb cu smochine