Pulpe de pui in sos

de getix in Pui, 3 Iul 2011 | 4536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,
  • 100 ml vin, 
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 lingurita boia dulce, 
  • 1/2 lingurita boia iute,
  • 1 lingurita oregano, 
  • cimbru,
  • sare,
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos:

Pulpele de pui se spala si se curata de piele . Intr-un bol se pregateste sosul din ingredientele de mai sus (se amesteca toate condimentele cu uleiul si vinul) apoi se rastoarna peste carne. Daca mai este nevoie de lichid se completeaza cu putina apa .

Se introduc la cuptor. Se servesc cu  diferite garnituri  .

Eu am ales  piure de cartofi  si cu  salata de castraveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

adry88 1

03.07.2011, 21:08

deyutzky 1

04.07.2011, 01:14

sunt delicioase

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:10

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval