Pulpe de pui in sos cu busuioc

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Oct 2013 | 5354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sau 4 pulpite de pui)
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • patrunjel proaspat, verde
  • cateva frunzulite/ramurele de busuioc uscat
  • condimente dupa gust: sare, rozmarin si un varf de cutit cu ardei iute pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos cu busuioc:

Rumenim pulpitele/copanelele, adaugam morcovul feliat si ardeii toacati marunt. Cand s-au inabusit usor, presaram condimentele si adaugam vinul alb.

Lasam carnea sa fiarba pana este bine patrunsa. Punem bulionul, aromam cu busuioc si usturoi, si lasam sa scada pana sosul format ramane dens. Presaram patrunjelul tocat si servim, optional, cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura