Pulpe de pui in sos de iaurt

de silvi0ara in Pui, 22 Noi 2010 | 8238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui superioare dezosate
  • 300g iaurt
  • 1 lingurita sofran
  • 3cm ghimbir proaspat
  • 1 lingurita paprika dulce
  • sare si piper
  • condiment dupa gust-cimbru,oregano
  • putina coaja de lamaie rasa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de iaurt:

Se spala bine pulpele,se pun apoi intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper,putin cimbru,putin oregano si coaja rasa de lamiae.Separat intr-un castronel  se pune iaurtul impreuna cu ghimbirul ras,sofranul Indian(este bun si cel pudra)si boiaua,se amesteca bine,apoi se toarna peste pulpe.Se da tava la cuptorul incins pana se rumenesc pulpele.Se pot servii atat simple cat si langa o garniture de cartofi natur sau orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa