Pulpe de pui la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 3441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente (vegeta, cimbru, busuioc, oregano si piper),
  • 2 lingri de vin alb,
  •  2 mandarine,
  • apa,
  • ulei,
  • 2 cartofi 
  • un morcov.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).Pe capac se pun pulpele, una langa alta, cartofii si morcovul, se stropesc cu o cana de apa, cu vinul si cu putin ulei, se condimenteaza, deasupra pulpelor se pun mandarinele taiate rondele si se dau la cuptor. Se tin la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]