Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii

de Raisha in Pui, 25 Mai 2015 | 23332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 ciocanele de pui
  • - 2 kg de cartofi
  • - 1 conserva rosii cubulete 400 g
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - 2 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 1 lingurita cimbru
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii:

Pentru aceasta mancare vom avea nevoie de cartofi pe care ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ungem o tava cu ulei si asezam cartofii in ea si ii asezonam cu sare. Separat intr-o tigaie punem ceapa la calit cu putin ulei si o cescuta cu apa. Dupa cateva minute adaugam si usturoiul taiat marut. Dupa ce s-au calit, adaugam conserva de rosii si pasta de tomate. Amestecam usor, condimentam cu sare si cimbru si lasam cateva minute pe foc. Luam de pe foc si turnam acest sos format peste cartofii din tava. Amestecam bine sa cuprinda toti cartofii din tava si adaugam o cescuta cu apa. Deasupra asezam ciocanelele de pui condimentate cu sare si cimbru. Dam tava la cuptor pentru aproape o ora si jumatate, dar din cand in cand mai adaugam putina apa in tava pentru a nu se arde cartofii. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin si servim.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu pui