Pulpe de pui la tava

de _Alina_ in Pui, 6 Dec 2012 | 5107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui cu spata (~1 kg)
  • 1 lgt boia de ardei dulce
  • sare, piper
  • 1/2 pahar vin alb
  • 3/4 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tava:

1. Spalam pulpele si le punem in tava.

2. Intindem peste ele boiaua, sarea si piperul.

3. Punem in tava vinul si apa, acoperim cu o folie de aluminiu. Gaurim folia de aluminiu din loc in loc.

4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand scade lichidul cam la 3/4 din cantitatea initiala (la mine a durat cam 50 min). In ultimele 15 min scoatem folia de aluminiu (mai scoatem si din lichid daca e cazul) ca sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

Sim0na 1

07.12.2012, 14:35

mmm... ce-mi plac!!!

jolygina 1

12.12.2012, 13:34

_Alina_ 1

13.12.2012, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi