Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut

de Bya Ralu in Pui, 12 Dec 2015 | 4239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 copanele de pui+3 aripi de pui
  • 200 g sana de la Danone
  • ulei de masline
  • condimente: sare/piper/patrunjel uscat/boia dulce
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut:

Bucatiile de pui se marineaza cu sana,condimente,se amesteca cu mana si se stropeste cu ulei de masline. Se lasa peste noapte intr-un vas acoperit in frigider.

Se pun bucatiile de pui intr-un vas de lut impreuna cu sosul format de la marinarea carnii.

Ceapa se taie solzisori, iar usturoiul felii si se pune in vasul de lut.

Se pune putina apa, se acopera cu "capacul" si se lasa la fiert pentru 45 minute, intorcandu-se pe ambele parti.

Se da inapoi la cuptor sa se rumeneasca putin,se lasa fara capac inca 15 minute.

Se servesc cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]