Pulpe de pui pane la cuptor

de Lau in Pui, 27 Feb 2018 | 2920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 100 g faina
  • 200-300 g pesmet
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane la cuptor:

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust, adaugam faina in ploaie si treptat laptele, amestecand continuu

Trecem pulpele fara piele si condimentate inainte) prin faina amestecata cu sare si piper (eu am adaugat si susan), dupa care le trecem prin amestecul de lapte, prin pesmet.

Le scuturam de pesmetul in exces si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza si spanac