Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor

de Valclaudia in Pui, 10 Iul 2016 | 5031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (fierte 15 minute pentru supa)
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei de masline aromat cu trufe
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam ciupercile si ardeii, apoi ii feliem.

Asezam intr-o tava din inox sau din yena un pat de ciuperci, deasupra punem ardeiul.

Pulpele de pui (fierte 15-20 minute in supa) le asezam deasupra, picuram putin ulei de masline aronatizat cu trufe, presaram sare si piper dupa gust, putina boia dulce pentru culoare si dam tava la cuptor pana scade apa lasata de ciuperci si pulpele se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza acra