Pulpe de pui superioare in sos la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 14 Iun 2012 | 6700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de pui partea superioara
  • vin rosu
  • 2 morcovi
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba mica
  • bulion
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui superioare in sos la cuptor:

Se curata bucatile de pui de grasimea in exces, se spala cu apa rece, se condimenteaza pe ambele parti cu vegeta, cu cimbru, oregano, busuioc, boia dulce si piper alb. Intr-o tava se pune ulei de masline, se aseaza bucatile de pui condimentate, morcovul si ceapa taiate felii subtiri, usturoiul se taie in 2 bucati si se baga in cuptorul incalzit timp de 30-40 minute. Intre timp se mai intorc pe o parte si alta, se face un sos din bulion si vinul rosu si se toarna in tava. Se serveste cu cartofi noi si mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui superioare in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

15.06.2012, 09:28

love_cherry 1

23.06.2012, 14:06

arata foarte bine si cred ca este si foarte gustos

Bya Ralu 1

23.06.2012, 16:51

da are un gust bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor