Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez

de Satisfyyourcravings in Pui, 7 Iun 2014 | 3432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui cu piele si os
  • 2 oua fierte
  • orez fiert
  • 6 linguri sos Teriyaki
  • ceapa verde pentru ornat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez:

Se acopera pulpele cu sare si piper si se toarna 4 linguri de sos Teriyaki peste. Se amesteca bine si se lasa la marinat, in frigider, 1 ora.

Se aseaza pulpele intr-o tava si se coc, pe raftul superior al cuptorului, 15 de minute, la 210 grade.

Se intorc, se ung cu restul de sos si se mai lasa 15 minute.

Se aseaza orezul in boluri, jumatati de ou si pulpele si se presara rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]