Pulpe de pui umplute

de La Ancuta in Pui, 19 Dec 2010 | 5677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 puple de pui superioare dezosate (ale mele au fost fara piele)
  • 2 ciuperci champignon mari
  • 7-8 masline fara samburi
  • 8 felii de cascaval
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

spalam carnea si o stergem cu un servet. Condimentam cu sare si piper.

Ciupercile le curatam si le taiem feliute.

Punem cateva feliute de ciuperci pe fiecare pulpa, apoi masline usturoi taiat feliute si cate o felie de cascaval.

Presaram putin cimbru uscat si rulam carnea. O prindem cu o scobitoare, ca sa nu se desfaca.

Asezam pulpele astfel rulate in tava de yena si le stropim cu putin ulei de masline. Adaugam o cescuta de apa si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos deasupra.

Noi am mancat cu garnitura de ciuperci cu ceapa si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]