Pulpe de pui umplute

de elena001 in Pui, 14 Feb 2013 | 3866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare
  • 8 felii de muschi file
  • 3 carnaciori
  • 50 ml vin
  • sare,piper,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele se dezoseaza si se bat putin cu ciocanul de batut  carne apoi se dau prin condimente:piper,sare,boia.

Se pune 1/3 dintr-un carnacior pe o pulpa apoi se ruleaza.

Muschiul file se taie feliute potrivite iar apoi se infasoara pe pulpa si se prinde in scobitoare.

Se unge tava cu ulei.

Se pun pulpele, iar peste, adaugam vinul si putina apa.

Se pune la cuptor 30-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui umplute