Pulpe in bacon cu cartofi la cuptor

de madi_marin in Pui, 19 Sep 2010 | 5726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 felii de bacon
  • 4 cartofi
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in bacon cu cartofi la cuptor:

Pulpele se spala , se sterg, se ung cu ulei si se presara cu condimente si piper. Se pun in tava cu ulei si apa si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi , se ung cu ulei si se presara cu putina sare, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Cand pulpele sunt gata , se scot  si se imbraca in cate doua felii de bacon fiecare. Se mai pun inapoi in tava pentru cateva minute pe fiecare parte pana se prajeste baconul.

Se servesc cu cartofii la cuptor si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in bacon cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata