Pulpe in crusta de cartofi

de Lau in Pui, 7 Iul 2011 | 2940 vizualizari

 

by motan

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • 1 rosie decor
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in crusta de cartofi:

se curata cartofii,se spala si se pun la fiert 30 min in apa cu sare

pulpele se spala se condimenteaza,usturoiul se curata si se pun intr-o tigaie la calit. Se lasa pulpele sa se rumeneasca pe ambele parti

ceapa se curata si se toaca.

se scot pulpele pe o farfurie,usturoiul se arunca si se pune ceapa la calit pana se inmoaie putin si se da deoparte

cartofii se scurg de apa si se paseaza(daca mai este nevoie se mai adauga putina apa in care au fiert),se adauga sare,oul,oregano,piper,se amesteca bine

se unge o tava cu unt se aseaza un strat de piure,pulpa rumenita,se acopera cu strat de piure si se aseaza cateva feli de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

08.07.2011, 00:01

asta nu e crusta, nu te supara pe mine.
Crusta e un invelis crocant , un strat solid.

Lau 1

08.07.2011, 12:45

da gaby,nu ma supar dar cum am spus trebuia lasata mai mult dar nu au mai avut rabdare

MotanLaOale 1

08.07.2011, 21:47

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Maftoul "cu pui- specific Palestinei