Delicioase si preferate de musafiri!
Se parlesc pulpele de pui, se spala si se usuca bine.
Se condimenteaza cu sare, vegeta, piper, boia si se ung cu 2 linguri de ulei.
Se curata un morcov si o ceapa si se taie rondele apoi se amesteca cu pulpele si se pun intr-un vas la frigider pentru 2-3 ore.
Se spala rosiile, se curata ceapa si ardeiul si se taie bucati mai mari pentru a incapea la rotisor.
Se pune ceapa, rosie, ardei, o pulpa, se continua cu ceapa, rosie, ardei iar pulpa si se repeta pana la ultima pulpa si la final iarasi legume.
Se fixeaza bine la rotisor, se pune apa si legumele( care au fost cu pulpele la frigider) in tava aragazului si se lasa la rotisat aproximativ 90-100 minute pana se rumenesc foarte bine.
Din cand in cand se ung cu uleiul ramas din amestecul de la frigider.
Cand s-au rumenit, se scot din cuptor, se scot tepusele si se aseaza pulpele cu legumele deasupra.
Se servesc cu garnitura, salata sau muraturi.
POFTA BUNA!