Pulpe pe pat de sare aromata

de lilik in Pui, 20 Ian 2011 | 4810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 700 gr sare mare
  • oregano
  • rozmarin
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de sare aromata:

Spalam pulpele si le uscam.

Tocam rozmarinul si il amestecam cu sarea si oregano.

Amestecul de sare il punem intr-o tava(trebuie sa acopere fundul tavii intr-un strat mai gros) si deasupra asezam pulpele uscate si presarate cu piper.

Dam la cuptorul incins la 200° pana sunt gata cca 1 ora dar controlati.

Nu trebuie intoarse.

Le servim cu ce garnitura dorim.

TIPS-URI

1

nu am pus cantitati la arome pt ca fiecare pune dupa gust si dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]