Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

de Mirela Suba in Pui, 19 Apr 2013 | 9818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui intregi
  • 500 gr mazare verde
  • o ceapa mare
  • oregano
  • sare
  • piper
  • un morcov
  • smantana 200 gr
  • 3 lg faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu mazare in sos de smantana:

Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.

Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune mai intai ceapa,iar dupa ce s-a calit putin se pune sare,piper si oregano,apoi se adauga morcovul si mazarea si imediat se pune o cana de apa peste legume si se amesteca.

Daca pulpele sunt fierte se scot din apa si se pun peste legume.

Important: se verifica sa fie fiarta mazarea. Intre  timp se pregateste smantana cu faina si se amesteca sa se omogenizeze bine.

Cand este fiarta mazarea si restul,se pune smantana care ulterior a fost pregatita si se pune peste pulpe si legume. Se mai lasa timp de 3 min si apoi se gusta,daca mai este nevoie de sare se mai adauga.

Se serveste calduta. Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu mazare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 21:14

minunate

Rocsi 1

19.04.2013, 22:48

Mirela Suba 1

20.04.2013, 08:01

este foarte usoar de digerat aceasta mancare si sper sa va placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la ceaun