Pulpe si piept de pui crocantoase

de Miha in Pui, 18 Oct 2009 | 11045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • 40 g pesmet
  • 300 g cascaval
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui crocantoase:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet, apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui crocantoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor