Pulpe umplute cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Dec 2010 | 8408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • cascaval
  • felii de hamon
  • carnat uscat de curcan
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu cascaval:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sarepiper si cimbru.

Taiem cascavalul felii, carnatul cubulete.

Umplem pulpele cu cascaval, si cu carnatul taiat cubulete, apoi le prindem cu 2-3 scobitori.

Punem pulpele intr-o  tava termorezistenta unsa cu ulei, pe care o dam la cuptor pentru 40 de minute.

La jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte si vom pune feliile de hamon deasupra.

Noi am servit alaturi de http://www.bucataras.ro/retete/14409/cartofi-taranesti.html si

 

http://www.bucataras.ro/retete/4679/salata-de-ardei-copti.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor