Punch de vin rosu

de Ubulika in Bauturi, 15 Dec 2011 | 8093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml ceai negru
  • 5 ling zahar
  • suc de la o portocala
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 750ml vin rosu demisec
  • 100 ml rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de vin rosu:

Se fierbe ceaiul cu zaharul pana se dizolva,adaugi sucul de la portocala,coaja rasa si zeama de lamaie,scortisoara,cuisoarele si vinul.Se pune vasul pe foc iar cand e gata sa dea in clocot se trage deoparte.Se strecoara ,se adauga romul si se serveste in pahare decorate pe margini cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]