de cand a postat oana reteta ma gandesc la ea si azi am incercat-o si oana are dreptate mananci de nu te mai opresti
pieptul de pui de taie felii .din zeama de lamaie ulei oregano sare si piper se face o marinata ce se toarna peste pieptul de pui si se lasa la rece pt o ora
in timpul asta dam cascavalul pe razatoare taiem rosiile felii ( eu am pregati guacamole si salsa)
am fript puiul pe gratar si apoi l-am taiat bucati
se inginge o tigaie si se aseaza o lipie
peste lipie 1/4 cascaval iar cand incepe sa se topeasca jumatate din pieptul de pui apoi un strat de rosii rondele iar 1/4 din cascaval si apoi o lipe .se pune un capac peste tigaie si se lasa cam 3-5 min apoi se intoarce quesadilla cu ajutorul unei palete de lemn se aseaza iar capacul si se mai lasa inca 3-5 min
se repeta operatiunea pt o a 2 portie
am servit quesadilla fierbinte cu guacamole si salsa