Raci fierti

de vero_closca in Fructe de mare, 31 Mar 2010 | 17167 vizualizari

 

sunt innebunita dupa raci,as manca fara oprire!

 

INGREDIENTE

  • raci
  • sare
  • usturoi
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raci fierti:

speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la maioneza),adaugand zeama de lamaie si cand devine o pasta ferma il diluezi cu apa minerala.

SUNT DELICIOSI!NOUA NE PLAC ENORM!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raci fierti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

rivka 1

17.04.2010, 18:08

la gust sunt f buni e adevarat dar de aratat arata ca niste insecte uriase oribil deci, cand esti obisnuit sa mananci asa ceva nu mai observi acest amanunt, sincer nu zic ca nu-s deliciosi la gust dar sa nu-i vad asa cu antene si mustati in farfurie ca sunt urati cu spumeeee , ma tem rau

rivka 1

17.04.2010, 18:10

oke eu am o fobie si cu paianjenii sa nu se apropie vreo lighioana de asta de mine ca ma trec fiorii

elena1988 1

13.02.2011, 18:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti si calamari cu vin si usturoi