Raffaello

de Rocsi in Prajituri, 29 Dec 2010 | 10895 vizualizari

 

Este una din retetele lui miha de bomboane raffaello..sunt delicioase..multumesc miha....

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr lapte praf
  • zeama de la o lamaie mare
  • o lingurita coaja de lamaie rasa
  • 150 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 100 gr nuca cocos + nuca de cocos pentru tavalit
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Untul impreuna cu zaharul se pune pe foc,pana ce se topeste zaharul.

apoi se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie si coaja de lamaie.

dupa care punem 100 gr nuca de cocos ,iar la urma laptele praf treptat.

invartim bine ca sa nu se faca cocoloase.

lasam sa se raceasca putin compozitia.

apoi incepem sa formam bilute ,in mijlocul carora punem cate o aluna.

la urma le tavalim prin cocos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata in foi de napolitana