Raffaello de casa cu lichior de cocos

de laura_n in Prajituri, 24 Dec 2012 | 31389 vizualizari

 

Un dulce numai bun de savurat alaturi de cei dragi!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt nesarat
  • 150 gr zahar
  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr nuca cocos
  • 50 ml lichior Pina Colada
  • 50 gr napolitana
Portii: 80
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello de casa cu lichior de cocos:

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia.

Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul.

Se formeaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative.

Mie mi-au iesit 80 portii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello de casa cu lichior de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

10.01.2013, 17:04

Ce-mi place mie minunatia asta rotunda

loredanaaa 1

02.02.2013, 17:15

sant bune cred,trebuie sa incerc si eu intr-o zi

deyutzky 1

30.03.2014, 01:02

vaaaaiii, eu cum de n-am vazut frumusetile astea??? sunt perfecte!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca