Raggmunk (clatite suedeze)

de Anett in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 9836 vizualizari

 

O combinatie neobisnuita, dar merita incercat! :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l lapte
  • 4 cartofi
  • faina
  • sare
  • 1 ou
  • bacon
  • gem de afine
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raggmunk (clatite suedeze):

Curatam cartofii si le dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Se face un aluat din lapte, oua si faina, apoi adaugam cartofii rasi, sare si piper dupa gust.

Se prajesc feliile de bacon, si in grasimea lasata de bacon prajim clatitele. Punem cateva linguri din compozitie si le intindem cu o spatula, cat mai uniform, nu trebuie sa fie groase.

Se mananca cu feliile de bacon alaturi si de dulceata de afine sau merisoare, sau alta dulceata acrisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raggmunk (clatite suedeze)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor cu rozmarin si grefruit