Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 9897 vizualizari
Rocsi 1
foarte interesant
Dana Cristea - pusikmea 1
suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg
Anastasia 1
draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti
RuxyRux 1
Ce interesant arata
elena1988 1
voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust
VERONICA2607 1
super
oana_pisicutza16 1
Dya Daniela Andrei 1
Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!
E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 13:59
la 13:55
la 11:06
pe 01.02 la 20:48
pe 31.01 la 16:37
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Panacris
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!