Rasol de pui (de tara)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 17 Apr 2013 | 27680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui de tara
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • sare dupa gust (sau delikat)
  • optional: patrunjel si putin tarhon
  • usturoi sau hrean pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui (de tara):

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii cand carnea este aproape fiarta. Potrivim de gust cu sare si lasam la foc mic inca 20-30 de minute, avand grija sa nu se sfarame cartofii.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau hrean proaspat dat pe razatoare. Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

putem pastra doar pulpele si pieptul de pui pentru rasol, iar din restul puiului, impreuna cu zeama in care a fiert, sa pregatim o ciorba, in care sa punem bineinteles, taitei de casa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui (de tara)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]