Rasol de vitel cu ardei gras

de Oana in Vita, 11 Dec 2009 | 7715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol alb de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu ardei gras:

Carnea se spala, se cresteaza cu cutitul si se aseaza in vas de iena, se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra firele de cimbru. Ardeii se spala, se curata si se taie cuburi de 2 cm si se pun peste carne. Se pune apa in vas cat sa acopere carnea, se acopera cu capac sau folie si se pune in cuptorul incins, cam 50 de minute, la foc potrivit.

Se poate servi cu o salata sau cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]