Ratuste

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 9546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • pateu
  • ulei
  • galbenus
  • branza de vaci
  • smantana
  • boabe de piper
  • condimente
  • morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratuste:

Se fierb ouale cca 10 minute.Dupa ce au fiert se pun in apa rece ;pana se racesc se prepara mioneza.

Se curata ouale de coaja, se taie in jumate,se scoate galbenusul si se pune separat intr-un bol la care se adauga pateu dupa preferinta, se pune sare si putin piper,dupa care se amesteca bine pana se face o pasta,iar la sfarsit se adauga putina maioneza pana se face pasta ca o crema.

Pe un platou se pune maioneza cu putina smantana pe un platou,dupa care se iau jumatatile de ou si se umplu cu crema de pate,se aseaza pe platou,dupa care se ia putina branza de vaci si se amesteca cu putina smantana ,sa iasa o pasta nici prea tare nici prea moale,din care se fac bilute.

Aceste bilute se fixeaza in ou cu ajutorul un scobitori rupte in doua.

pe aceasta bilute se fixseaza doua boabe de piper pentru a face ochii,iar pentru nas se va taia din morcov o bucatica mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]