Ravioli cu caşcaval la cuptor

de ionix in Paste, 19 Dec 2010 | 12563 vizualizari

 

eşti obosită şi n-ai chef de nimic??? atunci pastele astea ar putea fi o soluţie de moment... până găteşti ceva mai sănătos şi mai zdravăn...

 

INGREDIENTE

  • o pungă de raviloi cu brânză
  • o lingură cu unt
  • circa 150 g caşcaval pentru toast
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu caşcaval la cuptor:

Ravioli se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

După ce au fiert pastele, ungem tava cu unt. Punem un strat de pastele fierte, jumătate din ele, iar peste radem caşcaval dat pe ochiurile mari de la răzătoare.

Punem restul de paste şi radem iar caşcaval.

Se dă la cuptor, la foc mediu, până când se topeşte caşcavalul. Eu le-am ţinut vreo 10 minute.

Se servesc calde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu caşcaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]