Ravioli Quattro Formaggi

de bianca92 in Paste, 20 Sep 2013 | 7416 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva bun cu multa branza?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Ravioli
  • 100 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • sare (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli Quattro Formaggi:

Se pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet.

Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim.

Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram si pregatim sosul: intr-o oala punem untul si uleiul la incins. Dupa ce s-a topit tot untul adaugam smantana. Cand incepe sa fiarba adaugam toate cele 4 feluri de branza ( gorgonzola mozzarella si cascavalul cubulete precum si parmezanul razuit). Amestecam continuu pana se topesc toale cele 4 feluri de branza apoi se adauga ravioli in acest sos. Se amesteca bine si se adauga sare dupa gust.

Se serveste cald cu putin parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli Quattro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]