Razalai

de lili in Paste, 6 Ian 2011 | 9421 vizualizari

 

Mie imi plac tare mult razalaii. Se pot face ciorba de ardeu umplut cu razalai ( in loc de orez), se pot face scazuti, sau fierti si amestecati cu zahar si nuca.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 4 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Razalai:

Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei. Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in cuptor la foc mic sa se usuce dar si sa se prajeasca un pic. Cu o furculita il mai zdrobim daca se leaga unul de altul. Se poate pastra in pungute de hartie.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Razalai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (15)

lia maria 1

07.01.2011, 11:47

eu am mancat sunt foarte buni dar ce-i drept nu am facut niciodata asa ca poate am sa incerc acum

Dana_Retetegg 1

08.01.2011, 00:17

lili 1

08.01.2011, 11:29

sa stiti ca sunt buni, am facut ciorba de ardeu umplut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de oaie