Razalai

de lili in Paste, 6 Ian 2011 | 9490 vizualizari

 

Mie imi plac tare mult razalaii. Se pot face ciorba de ardeu umplut cu razalai ( in loc de orez), se pot face scazuti, sau fierti si amestecati cu zahar si nuca.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 4 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Razalai:

Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei. Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in cuptor la foc mic sa se usuce dar si sa se prajeasca un pic. Cu o furculita il mai zdrobim daca se leaga unul de altul. Se poate pastra in pungute de hartie.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Razalai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lia maria 1

07.01.2011, 11:47

eu am mancat sunt foarte buni dar ce-i drept nu am facut niciodata asa ca poate am sa incerc acum

Dana_Retetegg 1

08.01.2011, 00:17

lili 1

08.01.2011, 11:29

sa stiti ca sunt buni, am facut ciorba de ardeu umplut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pierogi