Razalai

de lili in Paste, 6 Ian 2011 | 9973 vizualizari

 

Mie imi plac tare mult razalaii. Se pot face ciorba de ardeu umplut cu razalai ( in loc de orez), se pot face scazuti, sau fierti si amestecati cu zahar si nuca.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 4 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Razalai:

Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei. Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in cuptor la foc mic sa se usuce dar si sa se prajeasca un pic. Cu o furculita il mai zdrobim daca se leaga unul de altul. Se poate pastra in pungute de hartie.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Razalai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (15)

lia maria 1

07.01.2011, 11:47

eu am mancat sunt foarte buni dar ce-i drept nu am facut niciodata asa ca poate am sa incerc acum

Dana_Retetegg 1

08.01.2011, 00:17

lili 1

08.01.2011, 11:29

sa stiti ca sunt buni, am facut ciorba de ardeu umplut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]