Rechin cu legume la steamer

de lia maria in Peste, 19 Mai 2010 | 7642 vizualizari

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

19.05.2010, 19:09

Dupa cum arata sigur e foarte buna.Iar rechinul imi place.

ela 1

19.05.2010, 20:15

sanatos,sanatos,eu mi-am luat un aparat cu convector,poti sa faci la el si pe aburi si prajit,dar e tot in cutie de cateva luni nu vrea sa porneasca singur

gaby_duceag 1

19.05.2010, 20:16

bai ela..))

vero_closca 1

20.05.2010, 08:59

delicios! vin si eu cu 5 furci!

lia maria 1

20.05.2010, 09:16

Ela draga, e mare pacat sa-l tii in cutie, poti sa-ti prepari mancaruri foarte sanatose si rapide , te asigur eu ca daca faci o data si vezi cat de simplu, rapid si bun este, aproape ca no sati mai vina sa te atingi de aragaz

lia maria 1

20.05.2010, 09:17

Vera , te astept cu o portie mare

Sylvia 1

20.05.2010, 11:59

5 furculite si de la mine, superba prepararea si prezentarea rechin recunosc ca nu am mancat niciodata dar nu m-as da inapoi .

epurasha2bb 1

20.05.2010, 12:14

ce frumos arata rechinul asta , eu nu am vazut sau mancat niciodata.Unde pot gasi si eu in Romania, e vreun supermaket care are?

vero_closca 1

20.05.2010, 12:36

eu am cumparat de la penny!

Julie 1

21.05.2010, 10:45

Nu am mancat niciodata rechin...Arata foarte bine! Poate o sa cumpar si eu o data- am vazut in Carrefour.

nadina73 1

25.05.2010, 19:59

nici eu nu am mancat rechin dar arata bine,cand mai prinzi unu sa ne chemi

gio 1

05.06.2013, 21:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guvizi cu sos dulce-acrisor