Red fish pe pat de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 14 Feb 2015 | 5751 vizualizari

 

Am ales de data asta sa fac acest tip de peste alaturi de un mix de legume . A iesit o cina usoara si foarte savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 red fish medii
  • sare, piper alb
  • lamaie
  • ulei de masline
  • coriandru verde
  • 2 rosii mari, 1/2 ardei gras, 1/4praz, 2 cepe ,
  • 6-7 cartofi medii
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish pe pat de legume la cuptor:

Pestele se curata si se condimenteaza cu sare, piper alb macinat si se stropeste cu suc de lamaie si cu ulei de masline. Lasam sa stea asa cca 1 ora .

Ceapa se taie rondele mai groase; taiem rosiile felii , ardeiul patrate , prazul rondele.

Tocam o parte din coriandru si amestecam cu legumele si presaram cu sare si ulei de masline.

Punem intr-un vas termorezistent legumele , punem pestele deasupra si turnam vin alb. Dam la cuptor la 180 grade pt cca 30 minute. 

Servim cu cartofi fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor, reteta simpla si gustoasa preparata la cuptor