Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 2035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 2-3 chili, tocati
  • 1 ceapa mica, alba, tocata
  • 2 rosii mari, coapte, tocate
  • 500 grame ricotta
  • sare
  • piadina/tortilla/lipii pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili):

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa si chili si se calesc 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile si se gatesc 6 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ricotta care se gateste 20 de minute, pana cand devine aurie si se ingroasa. 

Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si se serveste imediat cu piadina/tortilla/lipii calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii si ardei umpluti cu branza