Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2023 | 5323 vizualizari

 

O gustare rapida si usoara, pentru care nu avem nevoie de multe ingrediente!
Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: foietaj, ketchup, cascaval, ou.

 

INGREDIENTE

  • Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO
  • 2-3 linguri ketchup
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire.

Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta.

Eu am taiat triunghiuri pe care le-am crestat la baza si am trecut varfurile pe acolo. Am indoit celelalte colturi s a iesit forma din imagini. 

Putem taia fasii subtiri si apoi le rasucim in forma de saleuri sau rasucite si apoi rulate in forma de melc...

Le-am uns cu ou si le-am copt  30minute.

Le servim cu sosul preferat sau asa, simple.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Spirale cu branza si sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti