Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

de Sidy in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 13427 vizualizari

 

Incearca reteta de ciorba de varza acra, perfecta pentru zilele de post. O mancare gustoasa si sanatoasa, usor de preparat, ideala pentru pranz.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

  • 400 g varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • zeama de varza
  • vegeta
  • pasta de tomate
  • 1-2 catei usturoi
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post:

Preparare Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.

Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei. Se adauga varza spalata si se completeaza cu apa necesara. Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa. Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul. Lasam sa fiarba bine. Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.

Pofta mare!

Daca preferi cu varza dulce, ai reteta aici - Ciorba de legume, cu varza dulce

O alta reteta buna de post e si Ciorba de fasole boabe, dar la fel de apetisanta e si Ciorba cu perisoare de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza