Reteta de preparare a papanasilor by Dia

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 5150 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am facut dupa reteta lui Diaconta :x multumesc mult super buni!>:D<

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 3 linguri de gris
  • 1/2 praf de copt sau bicarbonat
  • coaja de lamaie si portocala
  • sare
  • Ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor by Dia:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale.

Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu este nevoie nu puneti toata faina.

Pe masa de lucru se presara putina faina si se intinde aluatul format.

Cu un pahar facem formele, iar la mijloc ii facem o gaura.

Se fac si bilute mici.

Intr-un ceaun punem ulei, il lasam sa se incinga si punem pe rand formele la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Se servesc cu smantana si dulceata de visine.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor by Dia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu aluat fraged