Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 5698 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
azi m-am trezit cu gandul la papanasii lui miha, aceia oribili:)))asa ca am facut si eu niste oribilitati din aia

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g gris
  • esenta de vanilie
  • o ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci o mixam cu zaharul, smantana, ouale, esenta de vanilie si grisul.

Punem un vas cu apa si putina sare la fiert.

Luam cu lingura din compozitia de branza si punem in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute.

Se scot  cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna  ciocolata topita la baine marine.

Am vrut sa fac si eu sosul, dar mi-am dat seama ca nu am unt, asa ca am topit repede ciocolata, am papat pana mi-a venit rau:D:))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de mure, vanilie si mascarpone