Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 4 Mar 2015 | 7180 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Foarte reusiti au fost :)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 100 gr crema de branza philadelphia
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • dulceata de zmeura
  • smantana
  • ulei pentru prajit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu praful de copt .Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele.  Se pun la prajit.

 

ASAMBLARE:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de crema de branza

2

Se poate folosi orice dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

05.03.2015, 00:12

Ce buni !!!

Dea_Dea 1

05.03.2015, 09:19

Multumesc

Gicuta 1

28.05.2015, 09:05

Ce papanasi buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine