Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana

de Aletta in Prajituri, 8 Aug 2016 | 7910 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 200 g faina
  • 275 g branza dulce (Pilos,Lidl)
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 1 ou
  • 5 linguri de zahar
  • ulei pentru prajit
  • smantana grasa
  • dulceata de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza dulce se amesteca cu oul,zaharul,zaharul vanilinat,coaja de lamaie.

Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare.

Se amesteca cele doua si se lasa la odihnit 10-15 minute.

Se formeaza cateva cercuri specifice papanasilor si cateva bilute,mie mi-au iesit 6 bucati.

Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu dulceata si smantana.

Sunt bune atat calde cat si reci

TIPS-URI

1

se poate inlocui cu orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Aletta 1

12.08.2016, 18:31

Multumesc Miky, asa e..

mirela0911 1

14.08.2016, 10:38

Ce buni sunt!

Aletta 1

14.08.2016, 14:00

da,Mirela,asa e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec "Ochi de pisica"