Reteta de preparare a papanasilor deliciosi

de lia maria in Dulciuri, 8 Noi 2011 | 8096 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Un dulce aromat usor si tareee gustos !

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 700 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 200 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri gris
  • coaja+zeama de la ½ lamaie
  • 2 zahar vanilat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • dulceata (la alegere)
  • frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor deliciosi:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul,galbenusele, coaja de lamaie si vanilia apoi faina si grisul. Albusele le batem spuma cu un praf de sare si le incorporam usor in coca. Modelam mingiute, cu mana infainata, le aplatizam si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu, apoi asezam rondelele, pe planseta infainata. Procedam la fel cu restul de coca. Pentru fiecare rondea, modelam si cate o mica biluta.

Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.

Servim cu dulceata si frisca .

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de capsuni cu crema de iaurt.