Reteta de preparare a papanasilor fierti

de iry-gabriela in Dulciuri, 19 Ian 2013 | 6741 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
de papanasi prajiti in baie de ulei cu smantana si dulceata tot am mancat si bineinteles m-am cam saturat asa ca am incercat varianta papanasilor fierti care sunt o bunatate si pe care ii poti ervi tot cu smantana...ma repet:.sunt o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr de branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 2 linguri de zahar,
  • un plic de zahar vanilat
  • faina cat sa iasa un aluat usor de modelat,
  • smatana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru inceput batem ouale cu zaharul, apoi le adaugam peste branza impreuna cu zaharul vanilat. La final adaugam faina si amestecam pana se formeaza un aluat usor de modelat, din care facem bile cat o nuca.

Separat punem intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare si o lingura de ulei, iar cand apa este la punctul de fierbere adaugam bilele una cate una si le lasam sa fiarba pana se ridica la suprafata si apoi le scoatem intr-un bol. Adaugam smantana cat sunt fierbinti.    

Sunt o bunatate.

Pofta buna la desert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaca